alla gör nån form av summering, inte ska jag vara sämre?

Januari-juni:
Bodde i Växjö, utgångar mest jämt, lekte, umgicks och bodde himla bra! Trots att studierna gick lite sämre trivdes jag och ångrar inte min lilla visit i växjö! Galet bra helt enkelt.

Juni-juli-augusti:
Jobbade och slet på Ica. Minns knappt vad jag gjorde eller med vem jag umgicks med, befann mig nog i någon slags jobbkoma som plötsligt fick ett abrupt slut i och med att jag fick veta att skolan uppe i Norrköping minsann inte börjar i september utan i mitten av augusti! Stresspacka, få värsta halsflussen jag varit med om och flytta. Ja, så fick det bli!

Augusti-september-oktober-november-december:
Flyttade till Norrköping, började studera Grafisk Design & Kommunikation, hittade en drös knäppa människor som jag på något vis började umgås med (men jag erkänner, jag gillar dom :P) och allt föll liksom lite på plats. Dessa fem månader har gått så fruktansvärt fort (tyvärr!) men har varit fyllda av fest, spel, musik, konserter, plugg, ångest, tentor och tentafester (och många vändor på systemet hehe)

Men herregud så roligt 09 har varit! Gott nytt år och allt det där!

I somras var jag ju i England med, här en bild från första gången jag hälsade på. Andra gången tog jag inte så mycket kort. Dumt va?


svinis, svinis, svinis

Igår var jag äntligen och tog svinisvaccinet! Jag och partti åkte ut till vrinnevi och allt gick smidigt och lätt. Synd bara att jag var två sekunder från att svimma efteråt. Läskigt värre men det ordnade upp sig sen. Lite klen är jag kanske, ja. Sov som ett sånt där barn hela natten och idag har jag haft ont i armen men inte mått speciellt dåligt, hurra!

ÅH JUL. Har blivit sådär julskadad tack vare att jag bott med mrs tomten själv, aka johanna, så nu vill jag lyssna på phil spectors julalbum hela hela dagarna!

MERRY CHRISTMAS VÄNNER (he he hehh h h, snuskskrattet på det ja.)
(nu är jag hemma, hej hej gamla rummet!)


aj fan

Just nu bor jag hos Johanna. Hon är snäll som låter mig bo här!
Dock är jag lite bitter för tillfället. Mår lite, men snudd till mycket, illa oc hoppas inte att jag haffat nån magsjuka eller nåt. Inte kul, men jag får försöka fokusera på tentan som skall skriva snart och hoppas på det bästa. Vi får se hur dagen går och om jag kan delta i tentafestligheter ikväll eller inte.

Nehe, nu återgår jag till verkligenheten och umgås med Joey lite!

ingenting är vettigt 03:30

Inatt somnade jag 00:30. Sen vaknade jag igen vid 03:00. Sen kunde jag inte sova mer på resten av natten. Så dagens sömnrapport: 2,5 h. Klockan 06:00 fick jag nog och gick upp och duschade.
Nu är jag så trött att jag håller på att falla ihop, så nu väntar jag mest ut tiden så jag får sova ordentligt. Imorgon ska jag tentaplugga som vanligt, varvat med flyttpacka och flyttstäda. På lördag flyttar jag. HURRA HURRA HURRA!

tentadöden, tentaångesten, tenta

Kaffet är kokat och luktar gott. I dagsläget är det inte heller så stökigt så jag borde kunna koncentrera mig på tentaplugget. Har bara lite kvar att läsa, sen ska här nötas. Herre vad det ska nötas, så som man äter nötter på julafton (fast inte jag, för jag gillar inte nötter..)
Först ska jag dock ringa min ömma möder (karl-bertil johnssons jul är bra, bättre, bäst!). Sen åter till typografins jäkla regler och riktlinjer, sen lite layouttrams och till sist hur man upperätthåller en företagsrelation med kunderna, eller nåt.

Har man tråkigt en regnig tisdag så tycker jag att man ska lyssna på denna fina låten.
Death Cab For Cutie - Transatlanticism
Hörde den hos fröken Johanna igår och blev helt såld.

en söndag som har liknat en måndag

Dagen började klockan ett för Molly. Vakna, dricka kaffe, plugga och bege sig till skolan för en intervju med Legionen 2010! Läste en lapp upp och ner trots att man fick läsa på rätt håll, internt jag vet men det var roligt, och sen äta adventsfika. Nu är jag hemkommen och ska plugga en stund till.
Har haft min sista lektion, föreläsning, lab, workshop, ni fattar, för höstterminen så det enda som är kvar en tenta om exakt en vecka. Men jag borde plugga satan eftersom veckan kommer bestå av sektionspub på onsdag, flytt och partys födelsedag på lördag. Så ja, plugga var det ja.


Vi hamnade hos Fredrik. Han i bakgrunden.

det tryckta ordet

De tre senaste dagarna har jag mest pysslat med ett layoutarbete kallat "det tryckta ordet" men tillslut gav jag upp och gick hem, ungefär samtidigt som skolans skrivare bestämde sig för att börja krångla och sluta att skriva ut. Får se hur bra det kommer gå imorgon, troligtvis sämre än bra, men jag måste ju redovisa tyvärr.

Dessutom slog det mig att jag bara ska bo 10 dagar till på Bollen.
Sen är det slut slut så jävla färdigt, finito ni hajar. Inget mer delat kök, ingen mer delad dusch, inget mer jäkla brandlarm (som förövrigt väckte mig klockan halv åtta i morse..) Nästa lördag kommer mamma och pappa upp och hjälper mig städa och forsla över alla saker till tornet och sedan ska jag få bo hos min kära Joey i ett par dagar. När tentan är skriven, så åker jag hem till småland och bor hemma ett bra tag. Inga omtentor som behöver pluggas in så då blir det jobb på ica, häng med vänner och umgås med familj som gäller. Kalasfint!


Ingen vill ha en fotolös blogg. Så här kan man göra om man är uttråkad typ 01.30 någondag. Det är till tornet jag ska flytta om någon inte förstod det. Nära och bra, inte så jobbig flytt med andra ord!

rockfestfilm 09

Eftersom facebook inte ville ladda upp den här så hamnar den här lite så länge.



RSS 2.0