full mongounge

Hej hej. Igår var livat, oj oj. Vi spelade x antal matcher av beerpong på Darlkarlen våning 5, ett par omgångar av Flip Cup och där emellan shottade vi Jäger. Jag var full som en kastrull och det är ett under att jag kunde stå, dansa, röra på mig rent allmänt. Idag mådde jag faktiskt rätt bra. Jag, Party och Helene cyklade bort till Himmelstalundsparken där det fanns öltält, brännbollssugna studenter och bra peppmusik. Solen gassade, man kunde sitta i bara kofta och njuta. Så bakis, det har jag knappt varit alls faktiskt. Hurra! Nu sitter jag här med ett vinglas igen och känner peppen. Denna helgen kommer rocka.


Har man inga andra roliga bilder får man ta på något annatn, typ sig själv. Eller ja, inte ta på sig själv på det sättet. Äsch, ni fattar.

London baby

Syrran ringde och väckte mig i morse med följande fantastiska nyheter! "Jag har hittat en festival jag vill gå på i London och jag kan tänka mig att bjuda dig på flygbiljetten om du kommer med mig!" Inte mycket att snacka om, så jag ska visst till London en snabbis i sommar! Himla kul att det blev av, för jag och syrran har tänkt att åka/göra något tillsammans i sommar, bara hon och jag, så det blir ju kalas detta! Sen blir det förstås P&L också, mycket musik denna sommaren. Men jag har ju inte åkt på någon festival sen min första 2007, så det är på tiden!

Nu ska jag och Stellan promenera in till stan för att besöka alkoholbolaget och köpa en kalender, så jag kan planera min sommar lite bättre! 1, 2 woop woop!

Jaha ni.

Vad som är kvar att göra innan sommarlovet:

- Redovisning av projekt som pågått under hela terminen.
- Redovisning av compositing-bild.
- Inlämning av infografik bild 1.
- Inlämning av infografik bild 2.
- 2 engelskarapporter ska lämnas in.
- En redovisning i engelska samt ett "meeting" till.
- Engelskatenta.
- Skriftlig uppgift i bildbehandlingskursen.
- Rapport av projekt skall lämnas in.

Det är väl det jag minns så här rakt av just nu.
Ett sommarlov kommer sitta JÄVLIGT fint.

MEN, trots denna misär ni bevittnar ovanför så är jag rätt glad nu ändå. Vet inte om det är inbillning men jag mår redan lite bättre för jag har städat, diskat, pluggat en del, tvättar och pluggar as we speak. Har äntligen fått tummen ur och ringt min chef så nu är sommarjobbet fixat med, samt bestämt tid när mamma ska komma upp och hämta hem mig. Lyx? Ja, jag vet ;) Sen skadar det ju inte att vi har skifte med styrelsen imorgon, tömning på kåren i helgen, samt ett spännande födelsedagskalas för Joey och Mike som väntar. Woop woop, orka må dåligt när man kan ignorera allt istället!

Party efter dissen vi fick av bussen i Linköping. Haha

MEH!

Inte svårt att lista ut så har jag blivit förkyld sen regnet i lördags. Sämst, verkligen sämst. Har inte tid eller lust att ligga hemma och mesa mig. Det gör jag inte heller. Ska gå till apoteket imorgon och köpa med mig nåt som heter Sinova och Syx, sova lite granna och BAM! Jag är tillbaka, jag lovar. Har skifte med styrelsen på onsdag + massvis med uppgifter som väntar på mig och inte att glömma Tömningen på Trappan i helgen. Mamma tyckte att jag skulle skippa festligheterna i helgen, men hinner jag bli frisk så behöver jag inte det (A). Haha. Önska mig lycka till.. Hoho hallöj.

Sweeee(a)t!

Ganska hektisk vecka måste jag säga. Jag minns inte ens vad jag gjort, men den har gått fort.
Gårdagen var fullproppade med saker. GDK-styrelsefotografering 9.00, engelska 13-17, GDK-styrelsemöte 17-19. Trappan, musikquiz fram till 23. Hem och däcka och vakna för sent idag. Missade min engelskalektion, men jaja. Så kan det gå.
Idag har jag varit på stan och fixat lite alkohol tills imorgon, då jag och min partytjej Party (för hon gillar paaaaarty) drar till Linköping för klubbkvällen Sweat! Ikväll skulle jag gått och lyssnat på The Radio Dept. men jag känner att jag har varken ork, tid eller pengar för detta ändamål, så jag stannar hemma och försöker göra nyttiga saker istället, dvs: infografik x2, compositionbild, 90-åringsbilden, marknadskommunikation och om jag mot all förmodan orkar; även börja skriva min TNGD05-text. BAH!

Nu ska jag hinka kaffe och ringa min kära mamma! Det var längesen vi pratade nu! Och ja, man får ringa och störa mig mellan alla tråkigheter! :)


mittbena?

När min lugg börjar bli lång funderar jag alltid på att spara ut så som jag hade håret i GBG, nämligen nån form av mittbena. Då var jag visserligen blond och såg på ett ungefär ut såhär:



Men ändå. Kanske?
Nu är ju luggen fortfarande rätt kort då..


Musp*tt

Gårdagen bestod av att jag i princip bodde hos Johanna på våning 4. Skönt häng, humorn befann sig på lägsta nivån ever, pizza och alldeles för lite plugg. Men så går det när man är trött och fortfarande har sina lösögonfransar kvar sen gårdagen, haha! Idag var jag tröttaste trötta tjejen på föreläsningen, men lite mat och kaffe på café Kuriosa har fått mig lite piggare så nu drar min hektiska dag igång. Det som bör ske idag är: städa, diska, laga matlåda, göra engelskaläxa, förbereda inför både marknadskommunikationshandledningen och projekthandledningen, göra diverse saker i bildbehandlingskursen. Sen hade jag tänkt att springa idag också, men det tror jag varken kroppen eller skallen pallar.

Veckan är också rätt busy. Handledningar i flera saker, möte med styrelsen och fotografera inför bildbehandligskursen. Bah! Men jag har lärt mig att gilla att ha fullt upp så det är ju kul egentligen. Nehe, nu ska lite bilder från lilla kameran upp på facebook, SEN ska jag göra allt ovan..

TIDEN VET ATT DEN VINNER TILLSLUT

Du är som ett gammalt skämt.
Du tappa nåt!
Vaddå?
Farten.
När du kom tillbaks igen.
Med käppar och grus,
i hjul och maskiner.
Yeah.

Imorgon tar jag tag i mitt liv igen.
Mycket mycket att tänka på.
Eller just det ja, jag skulle ju INTE tänka.
Det är kanske då saker och ting reder sig.

RSS 2.0