stockholm

Nu har alltså praktiken börjat! Det funkar fint faktiskt och detta ska nog gå bra.
Annars är jag trött typ heeela tiden. Inte van att vara aktiv 8-17 typ. Inte alls. Men men, snart är det fredag och då ska jag, elin, elin och syrran gå och se The Embassy. Och på lördag åker vi tillbaka till Norrköping för att festa galet som vanligt. :) MIIH

no kleerup, just coke

Ikväll ska jag och några till iväg till Linköping och spela skivor. Det blir roligt! Synd bara att Kleerup och hans band Me and my army ställt in ikväll pga sjukdom. Kan de bero på lite coke? Vem vet, tråkigt i alla fall men det blir säkert en kul kväll ändå. Woop Woop. Snart dags för praktik, fy fan. Nervöst.

så trött. kan typ inte prata heller

Aj. Har en förkylningsblåsa från hell i munnen som gör livet jävligt jobbigt. Kan typ inte äta, svälja eller prata. Vad jag än gör så gör det ont. Buhu. Så jag får väl väga upp denna jobbiga tid med att göra klart en ananlys som ska lämnas in imorgon. Sen ska jag nog dygna framför en film. Igår var det tentafest. Väldigt lyckat tror jag, folk verkade ha roligt. Jag har mått otroligt bra idag (konstigt nog). Trots brist på sömn och lokalstädning så har dagen varit helt ok. Måste vara det otroligt härliga vädret!

nej fy fan

Jag ger upp. Jag är så jävla säker på att det kommer bli omdugga för mig. Hitler-C kommer inte godta mina gissningar, i can feel it. Så jag skiter i det, rätt troligt att det jag läser kl 22.22 (high five!) inte kommer sätta sig tills imorgon ändå. Så nu gör jag det jag tycker är roligt istället. Hitta ny musik.

löllöllööl

Gud, tröttheten går inte över! Nähä, om man skulle ta att öppna sin dugga-bok och börja med plugget inför duggan. Kan vara bra. Jättebra. Hej hej, jag orkar inte skriva mer. Hmm.
JO, REBECCA & FIONA I HELGEN. PEPPEN!

RSS 2.0