så trött

Jag är så matt. Mest hela tiden. Skulle behöva träna så blir jag pigg. Men finna tid och ork till det när det känns som om varje vaken sekund borde gå åt till att studera. Istället gör jag ingenting. Sover. Dricker kaffe i hopp om energi. Tittar i min kalender och suckar.
Men, som en solglimt i min tillvaro. Som en efterlängtad Cola för Helene. Som en Montain Dew för Party. Som en vintagesak för Joey. Då plötsligt strömmar Young Blood ut ur mina högtalare. En lite gnutta energi träffade mig rakt i hjärtat och jag fick tusen tankar och idéer om vad jag skulle kunna hitta på.
Så nu tar jag min energi och en kopp kaffe och tänder lite ljus. Städar undan all skit på bordet och fokuserar på rapportskrivning.
Jag har nog aldrig längtat så mycket efter helg som jag gör just nu.

bra dag!

Idag har jag haft föreläsning, käkat lunch med Maria, promenerat till frisören, suttit hos frisören i 5,5h, köpt sushi till mig och joey, promenerat hem och käkat sushi med joey (och druckit rödvin), möblerat om i lägenheten och tillslut börjat skriva på min debattartikel. Effektiv och bra dag, nu hoppar jag ner i sängen och köttar lite film/serier. Ska nämligen fortsätta min produktiva dag imorgon med att tvätta, gå på stan och fixa grejer, dricka en öl på tornetpuben eftersom joey jobbar och sen vet jag inte. Eventuellt fortsätta med debattartikeln (antar att den inte kommer vara klar nämligen) annars film med Stellan m.fl. Vi får se. Är trött nu. Bjuder på bilder istället.
Hans-Stefan var såklart med.
Vi åkte ner i plurret lite..
Vi blev snea..

nu får det vara nog

Är så fruktansvärt trött på att ligga hemma och må dåligt så idag bestämmer jag mig för att sluta vara sjuk och känna mig frisk istället. Ikväll är det Karateklubben XL med gäster som Ebbot från Soundtrack of our lives mfl och jag vill ut och umgås med mina vänner. Så vi får se hur länge jag orkar hålla igång men förhoppningsvis en stund i alla fall.
Men gud i himlen va glad jag är att denna veckan är över. Kan vara en av de sämsta i mitt liv, men det hela slutade ju väl i alla fall. Detta ska jag fira ikväll!

naee

Usch, idag är ingen bra dag. Mår satans piss alltså. Inte kul att vara sjuk. Nu hoppas jag ner i sängen och dör lite. Hej hej.

RSS 2.0