4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4

HU-FUCKING-RRAAAAA! Jag klarade min företagsekonomitenta! Inte nog med det, jag lyckades knåpa ihop en 4:a dessutom, det var fan inte väntat. Får se om jag köper en ny kamera eller om jag sparar pengarna istället. Skit samma, glad är jag i alla fall. Lägger undan färg-böckerna och lyssnar på lite grym musik nu!

småland. littleland. kleineland. pikku-maa. pequeños tierra.

Idag far jag hem till småland. Far jag? Jävla joey som planterar in små norrlänska ord här och där. 16.10 går kära Swebus och det enda som känns lite kämpigt är att ta sig ner till stationen med väskan. Men det är ju fint väder så jag får väl njuta eller nåt medan jag kämpar på. Ingen mat har jag här hemma heller, då man bör äta ur kylskåpet innan man lämnar lyan en längre tid, så vi får se vad jag slänger ihop. Åh, hempepp!


nehe ne

Idag sov jag väldigt länge, vilket inte var meningen såklart. Men det gjorde inte så mycket egentligen, jag drömde så roligt så det vägde upp saken att förmiddagen liksom försvann. Nu hinkar jag kaffe för att kunna packa inför hemresan imorgon! Fett hett nice ska det bli, är så sugen att bara komma hem och inte behöva göra något alls. Mer än plugga på omtenta då det vill säga, men det ska nog gå bra tror jag.

Hittade förresten en skalbagge som kröp på mig nyss. Så jäkla äckligt, fattar inte hur den kom upp till våning sju? Ryser fortfarande och måste nog bort från soffan eftersom jag tror att den fortfarande är här någonstans! Isch.

Dagens fränaste låt är helt klart Is Tropical - Seasick Mutany. Länken heter som följande:
Is Tropical – Seasick Mutiny. Såklart syns den inte men finns precis innan denna texten!

twisterallen 2010

Nu har jag påsklov i typ två veckor, tänk så fantastiskt bra! Igår var en lång dag då vi drack i princip konstant mellan 11 på morgonen till vi kom hem klockan 3 på natten. Vi vann tyvärr inte tävlingen i Twister men vi hade roligt ändå. Och sen så jäkla snygga vi var med! Team AMMBIS!



sämst

Här sitter jag med en lätt huvudvärk och funderar på om det inte är dags att klä på sig lite granna. Skippade föreläsningen klockan åtta i morse efter att ha kommit hem typ fyra. Det kändes inte så lockande att gå upp faktiskt, så jag sov vidare. Hästpojken igår var awsome, mycket bättre än jag förväntat mig! Grymt! Ikväll blir det singstar, spel och soft häng hos Madde och imorgon är vi peppade inför Twisterallen! Då jävlar ska vårt lag kicka ass!

why don't you stop. fighting me.

Igår spenderades mestadels hela dagen åt att hänga på kåren för att jobba med diverse projekt. Det gick bra som tur är! Kvällen spenderades däremot med något mycket trevligare! Satt och utbytte musik med en vän från Växjö. Det är satans vad bra dessa byten är, finner alltid massa ny musik som är kalasbra. Hittade även en ny favorit själv. Först tyckte jag det kändes lite väl cheesy kanske, men jag gillar verkligen hans röst (sen jag hörde en annan låt med honom: Back to Back) och gav det hela en chans. Jag gillar verkligen hans stil och sätt att sjunga så ta en titt vettja.



Nu blir det ett besök till plattången och sen handleningsmöte med gruppen! Sen ska jag på Hästpojken ikväll! Boohyaah!

inte så produktiv som jag önskat att jag var

Inatt har jag drömt två mardrömmar. Det hela började med att jag låg och läste "Gullivers resor" och då de kapsejsar med båten så kom jag på hur mycket jag hatar att vara ute på djupt vatten. Fick gåshud, mådde illa och hade svårt att släppa den känslan. När jag väl somnade drömde jag att jag låg och yrade i min säng, att jag var på tusen olika platser samtidigt och vaknade av att jag trodde att Elin och Johanna stod utanför min dörr, plingade på ringklockan och skrek mitt namn tusen gånger. Jag har på något sätt skaffat mig en lätt fobi för att ringa på dörrklockor.. Jag var så skärrad och rädd när jag vaknade att jag inte visste om de hade hänt på riktigt eller inte. Pulsen gick i 110 km/h och hade svårt att somna om. Lite lätt panik men det gick. Drömmen som följde bestod av att jag tappade alla mina tänder och att blod forsade ur min min. Panik igen. Vaknade med huvudvärk, ryggont och smått förbannad av denna hemska natt.

Nu ska jag slänga mig på sängen och hoppas på att natten blir lite mer behaglig. Tvivlar på det då jag är hungrig som fan och vet om att jag ska upp 06.30 imon. Great. Heppåer.

yeah yeah

Haha, måste skratta lite åt mig själv. Var så fruktansvärt bakis i lördags efter Kruengård-konserten i fredags att jag inte kunde röra mig förren kl. sex, efter att ha legat i sängen i hela dagen. Kunde dock inte riktigt peppa om inför Dance til your dead på Trappan (sämst av mig) så var jäkligt trött hela kvällen. Försökte shotta för att komma igång men det fick mig bara att bli ännu mer trött. Annars har helgen varit asnice! Kul helg! Tjoho!

Nu är jag väldigt peppad på att få ordning på mitt liv igen. Köpa träningskort på World class imorgon tror jag och sen jävlar. Beach 2010 (hahaha, första gången jag använder mig av "Beach nånting nånting" ever). Peppet! Meeen innan jag sätter igång ska jag unna mig en pizza idag. Jag äter ju trots allt inga kolhydrater längre så ibland måste man ju få frossa i det!

krunis i stuni...?

Haha. Ni som läst bloggen "Lou Reed i tweed" fattar kanske denna: Krunis i stunis. Roligt är det i alla fall. Idag hann jag med att åka till Linköping en sväng för att köpa kurslitt. Det var trevligt, deras campus är ju enormt mycket större än vårat. Tillbaka för föreläsning, dock hann jag bara att gå på halva. Var tvungen att springa hem och tvätta. eeh. Jag prioriterar bra, tycker jag.

Ikväll är det dags för att se Markus Krunegård - igen! Tror det är tredje eller fjärde gången, minns inte riktigt just nu. Kul ska det bra i alla fall! Party och Molly kommer gå bananas ikväll. Och imorgon är det dags för Dance til your dead på Trappan. Indie-elektro m.m hela kvällen. Behöver jag säga att jag är nöjd?

Heppåer! Nu ska jag städa!

superhjältar


På föreläsningen idag hade jag väldigt tråkigt vilket resulterade i att jag satt och beskrev mina kära vänner i text. Denna gången fick det bli i superhjälte-edition. Inga konstigheter.

Elin Partti aka Party:
Med sitt finska påbrå har hon bastu och alkohol medfött i blodet. Hennes förmågor är att partar sönder sina fiender samt rabbla upp långa texter av Markus Krunegård som får onormalt folk att somna av tristess. Därefter häller hon skållheta nudlar över dem och firar sin seger med - att äta ännu mer nudlar.

Elin Johansson aka Johansson (eller Elin3):
Denna smålänska kalmarit kan gå långa sträckor (mest tänkbara: mellan Marielund och Campus) utan att bli trött. Hon har en förmåga att skratta högt och obekymrat under föreläsningar vilket får hennes motståndare ur balans och fokus. Hennes enda svaghet är karateklubbande.

Elin Lundberg aka Räkan:
Räkan är en smidig filur som kan hålla med en sak ena stunden och göra något helt annat sekunden efter. Det är hennes förmåga att vara spontan som gör att hennes fiender tappar koncentrationen och när detta sker - då använder hon sitt hemliga vapen - hon kräks! (Men misströsta in Räkan - alla i Fantastic 9 gillar dig ändå!)

Johanna Nordung Omnell aka Joey (eller Nudel Rondell):
Hon säger att hon kommer från Ö-vik men Fantastic 9 tror minsann att hon härstammar från skogen. Men sin rävliknande hårfärg samt amazing speed är det möjligt att hon är en räv. Med sin sarkasm knäcker hon sina motståndare och det enda som kan få henne att tappa koncentrationen i ett battle stavas fuck-face..

Madelena Stunis aka Stunis:
Med sina tunga väskor och sin vaggande springstil knockar hon ner diverse motstånd. Dessutom kan hon förvirra ihjäl sina fiender med konstiga funderingar och filosofier.

Helene Westrin aka Älgen:
Till första anblick till synes oskyldig men under ytan bubblar en kvinna med förmågan att sjunga snusksånger in public. Hennes styrka är att slå folk på brösten och efter att ha besegrat sin fiende hörs hennes vrål ekandes. Boooobiiies.

Malin Åkesson aka Molly (eller retard):
Trots smeknamnen finns det nog viss intelligens i denna superhjälten. Hon var bland annat med och myntade begreppen "porntastic", "pornoriffic" och "porrfekt". Med hennes retardness "grape:ar" hon sina motståndare och enda svagheten som alltid får henne att agera dumt är Djs.

Fredrik Smedenborn aka Fredrik (det är ett kodnamn):
Med sin fakefranska lurar han hem sin fiende till KVG där han blandar sin hemliga "glögg". Vad som händer sen vet bara Fredrik. Enda svaghet: 11-åringar nere på gården. Lösning: hagelgevär från balkongen.

Martin Johansson aka Mattin:
Härstammar från Norrköpings yttre kant och kan alla hemliga vråer i stan. Hans styrka sitter i hans mustasch och genom att låta den växa så växer även hans styrka. Vad hans styrka är vet ingen än, men när mustaschen är mogen kommer vi alla med all säkerhet gå under. Jorden likaså.


de sista timmarna innan tentan

De flesta som läser denna blogg vet att jag har företagsekonomitenta idag. Företagsekonomi är ett ämne jag inte har någon som helst kunskap om och därför är jag rätt säker på att jag inte kommer klara denna tentan. Men om jag nu skulle göra detta (mot all förmodan) så sa min vän Elin (http://captainellie.blogg.se) att om hon klarar den ska hon belöna sig själv! Då tänkte jag att "det ska jag också göra",och då tänkte jag köpa en riktigt bra festkamera! Alla mina festbilder blir så vansinnigt kassa vilket resulterar i att jag aldrig har med kameran ut, vilket är tråkigt.

Så, om jag klarar tentan ska jag köpa en ny kamera. Det lovar jag mig själv! (och det förtjänar jag med i så fall..)

NU KÖR VI!

hurray!

Nu är rapporten och inlämningen till SEB-banken avklarad och det känns så bra! Skönt att slippa pilla med det mer. Nu är det bara fokus på projektet och tentan. Gah. Denna tentan är döden alltså. Har bunkrat upp med choklad nu så kanske kan överleva fram tills onsdag.

Så här glad är jag!

framförhållning, ryan adams och bacon

Imorse ställde jag klockan på åtta med hopp om att gå upp vid nio. Synd bara att jag somnade om gånger tusen vilket gjorde att jag vaknade kl 12 istället. FAN! Jag blir tokig. Tänkt vad behändigt det hade varit om jag var morgonpigg och typ kunde lägga mig i tid på kvällarna? Hur som helst, sörjde detta missöde med bacon och äggröra till tonerna av Ryan Adam. Idag ska jag plugga hela långa dagen och kvällen. Funderade på att hinna med lite fest ikväll då nya Tryckbarsfesteriet invigs men hinner nog inte det då hela gårdagen gick åt till annat än just företagsekonomin. Aj aj. Så jag har lite och ta igen idag! Nu ska jag städa upp så jag får lite pluggro.

Något som får en att fortsätta leva trots tenta-p är i alla fall solen som skiner konstant. Hoppas bara den håller i sig och smälter bort alla isgator som nu mera täcker Norrköping!

P.S. Igår face-rapeade vi dessutom Olle då han lämnade oss i gruppen. "Malin Åkesson, Johannes Ljungberg och Johanna Nordung Omnell är typ den bästa gruppen. I'm not worthy.. peace out / Grin-Olle! (nu går jag och oljar in mina biceps..)
Så fruktantsvärt roligt!

"jag la en länk i din face" och "jag lägger din i dina private stuff"

Idag har varit en lång dag i skolan med SEB-affischen, men nu är den klar. Ska bara träffa gruppen på söndag eftermiddag och fixa lite på rapporten, sen är det bara att hålla tummarna och hoppas att allt går bra. Nu har jag slängt i mig lite käk, bytt om till lite träningsaktiga kläder och ska snart över till Partti/Westrin-residence för lite övning. Vad det gäller är fortfarande hemligt hysch hysch. Vi får se hur det blir, helt enkelt!

I want to be a lilikoi-boy-lilikoi

När jag blir insnöad på en grupp eller artist så lyssnar jag konstant på han/henne/dem. Just nu är Jónsi den artisten. Har lyssnat lite granna på Sigur Rós innan men jag gillar nog Jónsi som soloartist lite mer. Det är lite mer upptempo och spännande. Fast Sigur Rós är vackert på ett annat sätt. Ett "jag är ledsen-sätt", "jag är lycklig-sätt", "jag vill bara lägga mig ner och dö-sätt", "jag vill ligga brevid dig mest hela tiden-sätt". Så idag får det bli två länkar till två väldigt bra låtar.

Som vanligt syns inte mina länkar men det finns en direkt efter här: Jónsi - Go do. Och en till här: Jónsi - Lilikoi Boy.
Videon till "Go Do" är himla fin tycker jag. Han passar att vara en fågel.

Nu ska jag bege mig mot sängen och titta på lite SNL. Försöka få bort tankar från företagsekonomin så jag inte blir alldeles för deprimerad eftersom jag känner mig otroligt och oändligt trög just nu.

GLAD!

Idag är det plugg hemma som gäller. Tänkte joina my fellow men (women) i skolan men ska ringa lite samtal idag med så jag tyckte det passade sig att vara hemma istället. Lyssna på bra musik, obegränsad tillgång till kaffe, ja, ni förstår! Ikväll blir det Alice i underlandet i 3D! Pepp eller vad?

Här är en skön låt. Lyssna lyssna nu.

helvete

Jag är så dum. Väntade alldeles för länge med att tillaga min köttfärs jag haft i kylskåpet, så idag när jag skulle laga storkok ser jag att köttfärsen är mer grå än röd (borde varit en varningsklocka nog) men jag googlade lite och läste på att om man steker den länge så är det ingen fara. Jag bestämde mig för att göra köttfärsbiffar och nån köttfärsgryta och så blev det. Men jag mår så illa nu eftersom jag tror att köttfärsen var för gammal, så jag slängde allt jag lagat. 1 kg köttfärs rätt ner i soptunnan. Nu ligger jag raklång på soffan, mår illa och väntar på att helvetet ska bryta ut. Kul om jag lyckats att matförgifta mig själv, då är det nog bevis på att jag är dummast i världen. Plugga borde jag också göra, samt tvätta men just nu skulle jag helst vilja lägga mig under en filt och dö lite granna.

helvete

Jag är så dum. Väntade alldeles för länge med att tillaga min köttfärs jag haft i kylskåpet, så idag när jag skulle laga storkok ser jag att köttfärsen är mer grå än röd (borde varit en varningsklocka nog) men jag googlade lite och läste på att om man steker den länge så är det ingen fara. Jag bestämde mig för att göra köttfärsbiffar och nån köttfärsgryta och så blev det. Men jag mår så illa nu eftersom jag tror att köttfärsen var för gammal, så jag slängde allt jag lagat. 1 kg köttfärs rätt ner i soptunnan. Nu ligger jag raklång på soffan, mår illa och väntar på att helvetet ska bryta ut. Kul om jag lyckats att matförgifta mig själv, då är det nog bevis på att jag är dummast i världen. Plugga borde jag också göra, samt tvätta men just nu skulle jag helst vilja lägga mig under en filt och dö lite granna.

fanken!

Åh, är så frustrerad över gårdagen. Eller mer specifikt, en sak som aldrig hände men som hade kunnat hända! Well, hoppas jag får en chans till att uppleva vad som kunde ha varit. Oj, så poetiskt det lät. Nu romantiserar jag nog hela situationen, men så blir det ibland.

Vårkravallen var superkul. Det började med ett par för många shottar för min del i fia med hut! Men jag återhämtade mig rätt snabbt och resten av kvällen är ett enda stort roligt minne. Dock tappade jag bort många av ammbis och kompani hela tiden, men det löste sig till slut! Hemvägen bestod av asgarv tillsammans med fina Joey. Vi har börjat med att asgarva hela vägen hem från trappan nu för tiden men vi minns aldrig vad vi skrattade åt dagen efter. Jag gillart ändå.

Nu ska jag städa upp och kanske laga lite käk eftersom mamma snart är tillbaka i norpan efter sin visit i huvudstaden. 


Jadå, det går jättebra att vara så här många på toan!

glad igen!

Idag var det solsken och solglasögonväder! Tog på mig vårskor, tunnare jacka och ett par kompisar i en bil och for runt i norrköping! Nu är jag glad trots olyckligheterna med försvunnen post och allt det där. Hittade en helt kalas-as-skitbra-underbar-aswome av awsomness-bralåt som nu måste lyssna på. Och som vanligt tipsar jag er om att låtar gör sig bäst i ett par bra hörlurar och på lite för hög volym ;)

Wolf Gang - Back to back (myspacelänk till vänster, som inte syns men orka ändra färg..)

dagens hej-kom-och-hjälp-mig.

Åh, jag måste bara få skriva av mig lite såhär på kvällskvisten (läs: natt). Var på Jennys födelsedagsmys idag på bollen och eftersom mitt namn fortfarande satt uppe på brevlådan så passade jag på att titta i för att se om nån post låg där. SJÄLVKLART ligger all gammal jävla post jag inte fått till min nya adress, inklusiva mitt nya mecenatkort, adressändringspapprena, teliaräkning, inkassobrev, ett paket mamma skickat och min ansökan om bostadsbidrag. Angående det sista så står det i brevet att jag inte är folkbokförd på lennings gata (min nuvarande adress) och att om jag inte ändrar detta innan 11 februari så kan jag få sänkt bostadsbidrag eller inget alls. Jag orkar inte. Jag är så arg och trött. Måste fixa och skicka en massa mail och fanskap imorgon. SUCK! SUCK! SUCK!

Nu lägger jag mig och dör lite granna. Imorgon kommer jag supa ner mig i mitt eget fördärv.

Aj fy fan

Nu sitter jag här med världen ryggsmärta. Har lust att hoppa ut genom fönstret, men avvaktar. Tror jag går och lägger mig istället. Men först vill jag kort berätta om min dag och ha lite medlidande. Vakna klockan 9.00 (rätt tidigt tycker jag), går till skolan klockan 10.00. Men solen skiner och jag är allmänt nöjd. Träffar SEB-gruppen, vi fixar och donar, äter sedan lunch och väntar ut tiden tills redovisningen klockan 13.15. Har redovisning med hela klassen till klockan 17.00. Träffa företagsekonomigruppen en kortis och är sedan hemma i vattentornet klockan 18.00 (typ). Börjar dammsuga, torka golv, städa, diska, ta ut sopor, dammtorka, laga mat och fixa inför morgondagen. Klockan 21.00 slår jag upp kurslitteratur och skriver på SEB-rapporten. Klockan 22.00 byter jag till företagsekonomi istället och övar på presentationen imorgon och klockan 23.00 ger jag mig på att läsa 6 stycken rapporten om just företagsekonomi á 15 sidor. Ha-re-gud. Behöver jag säga att jag inte läste alla? Skummade igenom första, sen blev det mest inledning och slutsats som var intressant. Sista orkade jag mig inte ens igenom alls. (Dessutom har jag ekonomitenta om typ en vecka. Jag kommer faila SÅ HÅRT. Fan)

Men! Något positivt måste man ju sluta ett inlägg med. Min mamma kommer och hälsar på mig imorgon och stannar till fredag. Asnice! Då blir det till att fylla upp kylskåpet, gå på bio och vara allmänt slapp. Det behöver jag.

a trip to india

Efter en lång dag i skolan (som vanligt) sprang jag in på Ica lite snabbt för att köpa nåt att äta. När jag står och väljer bland salladerna kommer en indier fram och stirrar lite på mig.

Han: Excuse me...
Jag: Yes?
....(lång tystnad varav jag funderar på om han ska fråga nåt eller inte)
Han: I feel like I've seen you somewhere else before...
Jag: No, I don't think so.
(jag återgår till min matletande, hungern river i mig och jag är lite irriterad)
Han: Do you study here?
Jag: Yes.
...
Han: What do you study?
Jag. Graphic Design.
...
Han: Do you have facebook?
Jag: Yes.
....
Han: Can I write to you on facebook?
...
Jag: No, I only have my friends on facebook.

Sen gick jag till kassan och vidare till Källvindsgatan 23! Trevlig måndag alla!

RSS 2.0