labil som fan

Idag har inte varit min dag. Varit ledig och slappat hela dagen, vilket har gjort mig sjukt trött. Så vid sex beslöt jag mig för att gå ut och springa, och efter det blev jag ännu mer slut. Trots detta lagade jag mat och städade inför att mamma och pappa skulle komma hem. Men då mamma tryckte på helt fel knappar så slutade detta i ett mindre andra världskrig med skrik och gråt från min sida. Vet inte varför jag bölade som ett barn men efter lite tröstande från mamma så är vi vänner igen. Helt jävla labil idag, känner mig skör och bräcklig. Tror jag behöver lite Norrköping och rutin igen, för att bo hemma fungerar typ inte. Är nästan gråtfärdig fortfarande, fast jag inte har någont att vara ledsen för. Bara rent jävla sämst är jag idag. Hej hej.

Och som om livet inte vore jävligt nog, så saknar jag Alex Schulmans blogg sjukt mycket. COME BACK!

message to räkan!

Räkan! Fö fan, släng upp lite bilder från P&L på facebook nu! :)

jobbet, värmen, lånade pengar och london!

Idag är jag ledig för en gångs skull. Dock verkade det ha blivit strul på jobbet eftersom de ringde mig ändå, men än så länge har de inte ringt tillbaka så jag får förhoppningsvis vara ledig. Inte för att jag kan jobba idag ändå, jag har planer. Det är varmt hörrni. Jetevarmt. Därför hoppas jag att jag och Tilda kan åka och premiärbada när hon slutat jobba. Sen är man ju rätt pank just nu, så har fått låna lite pengar av far min så jag kan go bananas i London torsdag till måndag. FY FAN VA PEPP JAG ÄR. DET ÄR SKADLIGT, SÅ PEPP ÄR JAG. Sen på måndag ska jag passa på att åka förbi Norrköping en snabbis med och titta till lägenheten. Som jag saknat den! Och som avslutning: till alla mina fina Norrköpingsbabes: jag saknar er! Fy fan va kul vi ska ha om några veckor! pusspuss!

la la la

Tiden flyger liksom iväg. Om en vecka åker jag till London. Kan ni fatta det?! Nej, inte jag heller. Veckan efter det kommer Mike och hälsar på och veckan efter det bär det troligtvis upp till Norpan igen. Jisses, vad tiden flyger iväg. Vart tog sommarlovet vägen? ha ha ha. Snart blir det fullt ös-medvetslös i Peking igen. Fan, jag som skulle komma tillbaka typ som världens fit:aste tjej. Nehe, småtjockis i år igen. Vi kör på det. ha ha ha.

jorå, såatteh. jag lever!

Tillbaka till verkligheten efter en vecka i tält! Jag var nog campingens mesigaste levande själ (då jag gick och la mig nykter runt 12 mestadels av kvällarna), men mår man illa konstant (pga av dålig mat, bajs-och kisslukt överallt, värme och sånt) så är det svårt att dricka vin och festa hela nätterna. Men sista kvällen gick jag och Mike på minttu-jakt och då fick jag äntligen åka till Miami! Hur bra som helst!

Nu jobbar jag som vanligt igen och är trött mest hela tiden. Men på torsdag nästa vecka blir det andra bullar. Då åker jag E4-an uppåt igen och tar ett flyg med syrran till LONDON! :) Jävligt bra sommar det här alltså, haha.


Nu var det längesen det lades upp en bild här på bloggen. Så idag fick det bli en bild från http://www.terryrichardson.com/ - en härlig blogg jag spanar in ibland.

RSS 2.0