nolle-p-sjukan

Så var nolle-p över ännu en gång, och roligt har det varit! Men som förra året så klarade man sig inte undan att bli sjuk, så nu sitter jag hemma och tycker lite synd om mig själv. Mike har köpt colizin till mig, men det verkar inte fungera så bra men jag hoppas fortfarande på en förbättring snart! Annars tänkte jag bara ta en mig-dag idag. Har inte packat upp sen jag flyttade tillbaka igen så det kan ju vara en bra idé. Sen laga lite god mat, hitta lite ny musik, beställa lite böcker och fixa lite. Eller så blir det som alltid - jag gör inget alls utan tittar på South Park istället. Det återstår att se.

Förresten, idag provade jag för första gången på att göra en hemsida med HTML. Det var rätt logiskt men blir säkert mycket mer komplicerat framöver. Men Party och jag är så grymma att vår Markus Krunegård-site kommer bli awesome. Någon dag. Kanske. (kanskeeee).

Nolle-p!

IMORGON BÖRJAR NOLLE-P!
Peppen är enorm och detta kommer bli så kul. Bäst att ladda kameran ikväll för imorgon och två veckor framåt ska här fotas Nollor.

blått

Snart kommer folk hem till mig för lite beerpong och flip cup! :) Hade lite tråkigt så jag tänkte visa hur blå jag är idag.


Nya ringen jag fick från Kicki är på, blå den med.. heh

Sen blev det tråkigt och posa så då körde jag en MÖLLEEEYHH-pose. Och den blev såhär. (hahahaha, dör av skratt här borta. Så jävla ful)

riot!

Igår var det fotbollsmatch där jag bor. Det var Norrköping som mötte Hammarby och oj, jävlar, vilket liv det blev av detta. Hammatby-klacken levde rövare och sökte upp Norrköpingssupportrarna för en hederlig slå-skiten-ur/krossa-rutor/kastar-stolar-och-glas-aktivitet! Polisersirenerna tjöt och det blev allmänt kaos på St.Persgatan. Läskigt.

Anyway, idag har jag varit på styrelsemöte! Det var kul att se lite bekanta ansikten igen och nu tänkte jag fortsätta med att fixa ihop styrelsedokument och maila ut till resten. Sen måste jag röja upp i lägenheten. Går ju inte att bo såhär.

Sen var folk visst sugna på beerpong imorgon, vilket jag inte säger nej till! Och ikväll kanske jag får träffa Joey igen!

rubrik_001

Haha, party, du har så rätt så. Jag har nog varit super-pms-ig.^^

Nu är jag tillbaka i Norrköping, sitter i min lägenhet as we speak och njuter av ett glas vin. Jag klagar inte. Verkligen inte! :D

helvetes fanskap aaarghhh

Vad är det värsta som finns? (typ)
Segt internet.
Jag lider av detta för tillfället. Vårt hemmainternet går inte koppla in med min dator och mitt mobila bredband är så jääävla segt här hemma. Går typ inte stream någonting. DÖR DÖR DÖR och blir så fruktansvärt förbannad. Vänta tio minuter för ett jävla youtube-klipp? I helvete heller. (Ja, jag är vansinnig!!)

überpeppen

Jag mår finfint, inte alls labil längre. Konstigt det där! Jag sitter och rensar mitt spotify-konto från massa onödiga listor jag aldrig lyssnar på och gör om mina egna eftersom de känns så passé just nu. Askul med lite nytt! Dessutom är jag sjukt pepp på helgen, beerpong och en rejäl fylla tack! Inget mer jobb, bara studentliv igen. Göttigt!

:D

RSS 2.0