växel-dam

Alltså, mitt hår. Jag är så trött på det. Det är långt, rätt konstig färg på det i dagsläget (brunt, ljusbrunt, mörkbrunt, rött, blont/grått, you name it) och slitet. Ska inom kort samtala med nån frisör om vad jag ska göra med det. Är inte helt omöjlig med att blondera det lite kanske. Ljusa upp det iaf, mörkblond kanske? Ask? Jag vet inte? Kopparrött kanske? Äsch, hjelp.

Saknar detta lite dåårå.


herr krunegård

Varför har jag sån himla otur när det gäller att spontant springa på Markus Krunegård? Idag hade han gått förbi Ica som ligger precis vid skolan (där jag hade varit kanske fem-tio minuter innan!). Bah. Yes please, Markus, come to me! Eller inte.

Nåväl, idag har jag och Party suttit i skolan 8-12 och kodat vår fina Markus Krunegård-hemsida. Frustrationen var hög och omlänkningarna ofantligt många, men imorgon blir vi nog klara. Nu blev jag sugen på att lyssna på Krunegård bara för det, inte så konstigt kanske.

Nu ska jag försöka plugga, packa och vila upp mig inför Klubb Republiks höstpremiär som äger rum ikväll och som jag är med och hjälper till och "hålla" i. Ludwig Bell och Lissi Dancefloor Disaster spelar och det blir dans till 03. Och imorgon åker jag hem till småland för att fira farmor och besöka Ullared (like like).

Kaffää nu, innan jag faller ihop.

RSS 2.0