auoch!

Så vart det söndag igen och jag är bitter. Måndag imorgon alltså. Jaha. Jävla måndagar. Karateklubben XL igår på kåren, skoj! Dock ingen märkvärdig kväll egentligen och den enda jag såg av kändis-dj:arna var Marit Bergman. (och henne bryr jag mig inte speciellt mycket om..) Påväg till förfesten höll vi dessutom lite smått på att dö när is föll ner från taket ungeför en meter framför oss. Läskigt. Sen halkade jag påväg till kåren också, jäkla is! Och avslutningsvis så fick Elin en glasflaska i huvudet (av misstag, inget slagsmål) och fick åka in till akuten! Dramatiskt värre, men alla lever och mår väl idag. Så kan det gå i Norrköping, hörrni!

jodå, såatteh

Det går bra det här. Tänkte bara försäkra er om detta. Inte ätit kolhydrater sen byxorna sprack. Det här kan nog funka. Har inte flippat ut än. Nu blir det skolan hela dagen. Sen är det en helkväll med mig själv, det ska bli awsome! På lördag är det Karateklubben XL. Då kommer Howlin Pelle, Chris Dangerous, Marit Bergman m.fl och spelar skivor på trappan. HUR COOLT?!

fuck it

Idag sprack mina favoritbyxor från topshop. Jag ser detta som ett tecken från han där uppe att "nu är det nog dags att sätta igång med alla dina planer om GI". Så då gjorde jag detta. Gick till hemköp och köpte med mig en massa nyttigheter. Efter seminariet nästa vecka går vi till worldclass och köper gymkort. Skratta bäst som skrattar sist! (kanske)

Nu ska jag dricka kaffe, städa upp och plugga. Som varenda jäkla dag. BAH!

good money after bad mullins?

Så heter den texten jag sitter och läser nu inför caseseminariet imorgon. Inte så värst intressant men måste göras. Annars har jag varit och lekt med tryckbar idag. Det var roligt! Vi fick göra en affisch, skriva en låt och underhålla  varandra. Alla var hur duktiga som helst och jag har ont i mina skrattmuskler.
Efter jag gjort klart dagens "läxa" så ska jag lägga upp lite bilder på facebook från helgen. Sen ska jag titta klart på Star Wars eftersom jag inte orkade igår. Himla kul liv jag lever just nu, men så är det när man har mycket att göra hela tiden. Då orkar man inte vara rolig i sin blogg.


Vi tog en liten paus i studerandet idag.

besatt 2

Jag har nu övergett de små poppojkarna i The Midnight Patrol till ett par andra poppojkar (tre av dom från TMP faktiskt) och de jag pratar om är Hadouken! Har återupptäkt dessa killar(+ tjej men vem bryr sig om tjejen egentligen? hon är som ett spöke fast hon är bra på synthen. skit samma, skit i henne). Så nu är det i princip bara "Music for the masses"-albumet som spelas i lägenhet 736. Mer specifikt typ "Rebirth", "Turn the lights out" och "M.A.D". Ch-ch-check it out.

Dessutom upptäckte jag nyss att Mr.Bean går på femman. Hur fantastiskt?


här får ni för att ni hånade min bakgrundsbild!

Blev smått mobbad i skolan idag när mina vänner fick syn på min bakgrundsbild. De sa att dessa pojkar som fanns på bilden inte kan ha fyllt 18 år ens och barnarov kom på tal (visserligen var det jag själv som sa det, men jag vet att de tänkte på det..) Jag försäkrade dem att de faktiskt är 18 år och ingen skada skedd (jag kollade upp det på nätet, det var lugnt, alla är 18 år om en med liten marginal..) Här är pojkarna i allafall i en skön akustisk version av deras låt Sticks and stones. Bandet heter The Midnight Patrol och visst påminner sångaren en hel del om Luke Pritchard i The Kooks? Kanske därför jag fastnade.. Hm.


besatt

Usch, ni ska bara veta vad jag har spenderat min dag med. Jag kan säga så mycket som att jag tittat på ett och samma klipp från youtube ungefär tusen gånger (igen, viss överdrift). Och jag vågar inte ens lägga ut länk till vad jag tittat på, för det är nog inte så bra som jag tror att det är. Det involverar tre unge herrar från England som gjort en cover på en låt och i andras ögon är de säkert hur töntiga som helst. Så jag låter bli att lägga länk till detta. Haha.
Ikväll har jag tvättat och hängt hos Räkan. Vi tittade på Moulin Rouge och jag blev återigen påmind om hur fantastiskt jävla underbart bra den filmen är.

Så här kan det se ut om man filmar dessa filmkvällar.


snuvigt värre

Jag har blivit brakförkyld sen helgens äventyr. Väldigt väntat eftersom de flesta av tjejerna har varit förkylda rätt länge. Dessutom delade jag ju säng med Papa party i fredags och lägg på en utekväll och vips. ATJOO!
På tv visas inget speciellt, förutom My super sweet sixteen, och jag ska inte klaga för det är rätt underhållande. I skolan är det full rulle med femtusen projekt samtidigt (obs, viss överdrift) men det är väl bara att bita ihop. Men jävligt tungt tycker jag faktiskt att det är. Jag har nog inget roligt att komma med så jag kan väl avsluta detta lilla inlägg med nån bild. Nu nös jag fem gånger dessutom. Fan.

Jag med glasögon. Ingen vanlig syn.

 




jag hatar reklamen till svenska grease

I fredags hade vi roligt borta på KVG! Spelade spel, tittade på skräckfilm och hade slumberparty. På lördagen hade jag ett kort besök i form av Mikael som tagit sig upp till Norpan. På kvällen bjöds det på födelsedagskalas och till sist trappan. Där fick jag i mig 6 shottar, om inte mer, men har nog aldrig varit mindre bakis än vad jag varit idag. Love it. Nu blir det lite företagsekonomiskrivande och tv. Tv i form av Romy och Michelle - blondiner har roligare.

Det här är Mama Joey. Hon bor tre våningar under mig. Detta är hennes "wifebeater"-jag. På helgerna brukar jag få hänga efter henne. Hon låter mig löpa amok och skrika" rape her, rape her!" hur mycket jag vill. Hon gillar kött och har fina vinglas hemma.

Det här är Maddy! Eller Madelena som hon egentligen heter. Hon är söt och liten och säger de mest knäppa sakerna jag vet. Ett bra exempel på detta skulle kunna vara: kan man permanenta sig bara där nere? (förklaring: hon menade längst ner av håret, alltså inte downstairs if you catch my drift..) Hon brukar ringa oss hela tiden av misstag, sjunger fint och har hästhår.


Detta är party party party. Elin Partti allstå. Stockholmsbruden minus attityden och fördomarna, med undantag för alla skämten om smålänska dialekten. Hon har typ det skönaste skrattet och magen som kurrar mest på lektionerna. Hon gillar Krunegård lika mycket som jag och har axlat manteln som Papa i gänget. När hon får tillfälle brukar hon jucka upp oss tjejer i baren. Det gillar vi.


Detta är Elin från småland. Räkis kräkis. Rökarn krökarn. Smeknamnen har haglat över denna damen och som hon bär upp dem! Hon säger, precis som jag, KÅV me brö, böjer king, jötäbåj och allt det där. Dock får Räkan ta alla smällar och skämt eftersom jag kan göra rullande R, det kan inte hon. Hon är yngst av alla men ändå är det jag som ses som barnet. Hon passar extremt bra i rött läppstift och kan göra fantastiska porrminer.

Vi ignorera mig och fokuserar all vår energi på Hälän istället. Helene är Papa Partys sambo och kommer från metropolen Sundsvall. Nu vet jag visserligen inte om Sundsvall är en metropol eftersom jag knappt besökt vårt avlånga lands städer beläget över hufvudstadens lattitud. Hon ogillar att vara packad bland folk och har en tendens att spårlöst försvinna hem under en festkväll. Hon är den andra i gänget som snärjt en bra karl och kan bli så fruktansvärt snygg på kort ibland att det rent av är fuskigt.

 


DEPECHE MODE! - nu kan jag dö lycklig

Igår var jag i Ericsson Globe och såg Depeche Mode.
Behöver jag säga att det var grymt?
Behöver jag säga att Dave är grym?
Behöver jag göra nåt?
NEJ, jag tycker det räcker med att säga att jag är JÄVLIGT NÖJD!
Nu kan jag dö lycklig.



Jag älskade när han porrdansade och tog sig i skrevet. Vilken 48-årig man gör det om inte han liksom? och kommer undan med det?

RSS 2.0