nu blir jag säkert kär i dig. pinsamt jävla kär i dig

Som någon kanske kanske känner igen så är rubriken tagen från Den svenska björnstammens låt Kärlekens matadorer. Går lite på repeat här hemma. Konstigt, för jag hatade smått låten första gången jag hörde den.
Ikväll är det Dj-kickoff med en del av dj-folket på Trappan. Äntligen fick vi tag på ett ställe att vara (16.30 samma dag för att vara exakt.) Trodde ett tag att vi skulle behöva festa utomhus, men se där. Det löste ju sig.
Och imorgon är det Vinterkravallen på Trappan och jag och Patminator (Patsa, Patinator, Patrik) spelar skivor! Så. Pepp! Tjoho!

dåligt uppdatering

Party tycker jag uppdaterar dåligt. Det gör jag också. Men jag trodde ingen läste längre! Men i alla fall, HEJ PARTY!
Nu till helgen händer det mycket. Imorgon är det Republikkväll och vi välkomnar Den svenska björnstammen till Hugp! Woop woop. På fredag är det dj-kick off med hela dj-laget som spelar på Trappan. Det blir nog skoj och förhoppningsvis en del flip-cup. Ska dessutom försöka hinna svänga förbi Dalkarlen också, där Zekten kommer hålla till. På lördag blir det dock nyktert för då spelar jag och Patminator skivor på Trappan. Kommer bli stört mycket folk och en trevlig stämning. Peppen!
Sen är det ju förstås skola och sånt med. Sen händer det lite tråkiga saker just nu, men jag får försöka se bortom dem och fokusera på allt kul istället.
Förresten så är jag sjukt sugen på att möblera om i min lägenhet. Kommer bli ett projekt detta, men är så trött på hur det ser ut nu att jag dör lite.
Såhär glad skulle jag vilja vara nu. Förhoppningsvis blir jag väl det så småningom. All credd till Hellan (Herman, Stellan, Håkan, Helene) som tagit bilden.

to do

Nu har jag varit ute i helvetesvädret (piskande vind och glashala gator) och handlat och även tvättat nu på morgonkvisten (läs lunch). Nu återstår det tråkiga vilket är packa upp väskan. Vad som sker härnäst är:
1. Säga HEJ till Joey som kommer senare i eftermiddag.
2. Säga HEJ till Party som kommer ännu lite senare idag.
3. Svulla hos P på KVG och rulla hem.
Tisdag:
1. Gå in till stan och spendera pengar (läs presentkort).
2. Inhandla nödvändigheter på systemet.
Onsdag:
1. Basta med Zekten.
2. Festa med Zekten.
Så långt är jag nöjd med planeringen!

RSS 2.0