50-talet

Just nu är det mycket på gång. För mycket, jag blir stressad, arg och sånt där hela tiden. Men men, som så mycket annat är det bara att göra skiten så man blir klar nångång!
Nu tvättar jag och snart ska jag städa, bädda rent, plocka iordning och allt sånt jag slapp göra när jag bodde hemma för en herrans massa år sen. Ikväll är det inflyttningskalas hos Helene och Elin! Som vanligt är det nån form av temafest (alltid dessa temafester, riktigt kul!) och denna gången är de 50-tal som gäller. På lördag är det kravall på kåren och på söndag far jag till stockholm för Depeche Mode och systertid! En hektisk vecka följer men avslutas med att två av mina fina vänner kommer och hälsar på! Då blir det i vanlig ordning mer fest!
Vad som tar mig igenom allt plugg är väl egentligen tre saker.
- Kaffe
- Ammande mammor och några fler
- Hästpojkens nya album, det är guld värt!


Varför har jag inte den här frisyrer längre? Eller den hårfärgen? Satans, den ska jag ska skaffa igen.

the tower of power

Äntligen bor jag i gamla vattentornet! Lyckligaste tjejen i Norrköping, no doubt. Har lämnat äckelpäckel-bollen for life och skrattar lite inombords varje gång jag ser åbäket. Nu ska jag tända lite ljus, spela bra musik högt högt och städa vidare! tjohej, så jävla braaaaaaaaaaaa.

RSS 2.0