norrköping

Jag har insett att jag lever och mår så jävla väl just nu. Jag är glad över det mesta (förutom tidiga morgonar och när pengarna är slut) men oftast så rinner ilskan av rätt snabbt. Jag sitter för tillfället med en halvkass lins i ögat, men inte ens det stör mig. Alla fina och härliga i mitt liv! Åh, jag är så fjantig just nu! Men jag är så glad att jag har ett par underbara satar i mitt liv som förgyller och gör allt så jävla roligt!

awesomnessen part II

Jag känner mig så jävla pigg just nu. Så motiverad. Så nöjd och stolt.
Det är fan inte ofta jag är ute och springer (nästintill aldrig, max en gång per år typ) och trots min träningsvärk sen gårdagens springtur så var jag ute idag igen och sprang vid lunchen! Det är inga mils långa rundor, jag springer varvat med att gå, och jag flåsar som jag vet inte vad. Men man måste ju börja någonstans. Nu kan jag inte böja mina stackars ben (de går typ av då) så nu ska jag njuta av min dag som kommer fortsätta i awesomenessets tecken!


Så här glad är jag just nu. Gammal bild, men orka ta en ny.

Oh oh oh my oh

Vampire Weekend till P&L. Enda spelningen i Svergie, säger ganska mycket. Jag är rätt så sugen på att åka och spana in dessa amerikanska män! (ett stort fett jävla plus är att The Kooks är där också, samt Julian Casablancas!, Krunis och lite mer smått och gott!)

blue motorbike

Trots att jag sovit ett par starka tre-fyra timmar inatt så är det inte så jobbigt att gå upp ur sängen när jag blev väckt av solstrålar. Fantastiskt härligt faktiskt. Helgen har varit hektisk och bra, men massa fina spelningar med band jag knappt visste fanns. Typ som Moto Boy, Kite och Per Egland. Spotify på det, tycker jag!
Denna veckan blir nog också himla trevlig, med Ladies Night-sittning på torsdagkväll (jag hörde nåt om knäckebrödsdans), valborg och förhoppningsvis grill/chill/parkhäng samt kalas för Mattin och Karateklubben på lördag. Phew, det är tråkigt att vara student va?

Titta så himla fint kort Fredrik tog i lördags när folk grillade på Elin och Helenes tak! Sommarkänslor, åh.

Foto: http://www.smedenborn.se/ (får länka sådär, mina länkar syns ju aldrig haha)

en dum egenskap hos mig själv

Innan man ska gå ut och partaja så bör man äta en rätt rejäl måltid, för att stå emot diverse alkoholintag på bästa sätt. Men enda sen jag var, ska vi säga 14 år, så har jag inte haft den förmågan att kunna göra det speciellt bra. Det är något inom mig så vägrar ta emot maten jag stoppar i mig. När jag försöker stoppa i mig mat, skulle man kunna säga att det känns som om jag trycker i mig daggmaskar, inälvor eller andra slafsiga saker. Det sitter i hjärnan och är sjukt obehaligt. Oftast tar det lång tid innan jag fått i mig halva tallriken och ger upp. Jag vill äta, men hjärnan säger stopp! En sak kan vara att jag äter trots att jag tänker på maskar, vilket resulterar i att jag mår illa och vill spy. En annan sak är att jag slänger i mig maten och sväljer den hel (nästan) men detta ger ungefär samma känsla. Jag provar att laga mat jag älskar, eftersom det kan vara enklare då, men icke! Ständigt detta problem. Hoppas jag inte blir för as-kalas ikväll.

krunegårdskvällen

Kvällen består av ett enda stort Krunegårdmedley. Kom dessutom att tänka på en sak Jonas skrivit i min vännerbok (Japp, jag har en sån. En lite mer vuxenversion kan man säga, lite mer okej då.). Jag har slutat tänka och börjat känna. Jag tror det är ett citat jag borde anamma. Men satans vad enkelt allt skulle vara om någon tänkte som jag gör. Då hade jag inte behövt sitta här och bete mig som en mes.


vilken jävla morgon (på ett bra sätt)

Idag har jag:
- gått upp vid 9.20 och skrivit en "hemtenta"-uppgift.
- dammsugit
- dammtorkat
- skurat golven.

Idag ska jag:
- möta marknadsekonomigruppen vid 13.
- ha föreläsning 15-17
- gå till skatteverket och efter det köpa biljetter till karateklubbens efterfest
- gå på GDK-styrelsemöte kl 19
- hem och öva på engelskatalet tills imorgon.

Hej och hå, busy day!

awesomnessen!

Vad hände med den? Jo, jag blev förkyld och sån skit, så jag glömde bort det hela. Så vad jag borde göra nu är att hoppa på tåget igen och sluta tänka på jävla mycket. Läste mitt förra inlägg (som skrevs efter en festkväll, ingen tänker sansat då?) och blev lite ledsen. Men det är bara att ta nya friska tag så kör vi igen. Sitter med skön musik i lurarna (de sjunger kiss me och det är fint) så kanske man kan avsluta denna dagen lite bättre än den började. Dessutom är jag nominerad till att bli sekreterare i GDK-styrelsen, vilket troligtvis avgörs på onsdag? Oj oj, spännande saker som händer nu för tiden!

0

Tänker på dekandens, på att inte vilja gå och lägga sig. På timing, på att vilja något. Känner frustaration, vill inte tänka på saker men gör det ändå. Solen är på väg upp, tänker på någon och blir lite glad. Lite mindre glad, lite så där: aah. Suck, pust och stånk. Hostan är kvar, tänker på en låt från kvällen. Stumpbyxorna sitter fortfarande uppe, känner mig sämst. Varför. Varför. Varför. Varför. Kan skriva det tusen gånger. Skriver ändå i gåtor, ingen som kan tolka detta mer än jag säkert. Kanske några till (puss) som vet min lilla aggression. Jag är inte arg, jag är offensensiv (så skrev du party!). Borde sova, ska sova. Vill dock inte sova här. Är hemma, det är fan sämst. Fan fan fan. Sämst. Blä.




....

Indeed-i-oo!

Saker som hänt värt att nämna. Utan speciell ordning, bara så där liksom på rad. Typ.

1. Förfest/födelsedagskalas nr1 på Luntgatan.
2. GDK-laget whippade socionomernas ASS. Fick chokladkaniner som pris (smälte sedan i min väska..)
3. Marcus har skaffat mustasch.
4. Jag åt en munk med grädde på utan att få slicka mig runt munnen snabbast och vann tävlingen. 
5. Födelsedagskalas nr2 var i Mexico. Emelie, Julia, Graziella och Sandra hade ordnat finfint kalas.
6. Awesomeness-heten har börjat. Känns bra.
7. Födelsedagskalas nr3 sker ikväll, hos Maria på DK. Tema barnkalas och ryktet säger att det blir beerpong, fiskdamm och sätt svansen på apan, typ.
8. Jag mår kalasbra idag, trots festligheterna igår. Awesome!
9. Duvorna har jävlats med mig och väckt mig tidigt varje morgon. Förutom idag, så jävla härligt! Spanks!
10. Jag poserade på ett staket igår (finns bildbevis).
11. Störde halvt ihjäl mig på en viss person som ÄR själva definitionen av dryg.
12. Oinbjudna gäster kan vara det värsta som går på jorden (just i denna stund i alla fall). Sämst är ni!

Jag gillar solen! Då kan man sitta vid sitt fönster och se lite retard ut!

pusselipuss

Fasen va AWSOME med respons på förra inlägget. Kul att jag blivit ordblind dessutom. Awesome heter det förstås, men jag tycker personligen att det är snyggare att skriva så som jag gör. Hur som haver, grymt skön dag idag men endast en hemuppgift att skriva och två timmars föreläsningen. En sväng till stan, köpa sånt man blir full av och hem och plugga lite. Nu tänkte jag gå ut och rensa min skalle lite granna. Jag ältar och jag får ju inte älta så jag tänkte gå ut och sluta älta! Så.

jag har bestämt mig.

Jag ska bli awsome. Sitter här med hårfärg i håret och choklad jämte mig. Otippad kombination. Jag har sedan långt tillbaka tänkt och grubblat på saker och ting alldeles för mycket. Det har liksom fått äta upp mig innifrån och förstört mig lite granna, tills en punkt då man inte orkar stå emot utan låter sig ätas helt enkelt. Men för ett tag sen bestämde jag mig för att inte hålla på så här längre. Jag ska bli awsome och duger det inte för dig så är väl det synd. Men då duger det för någon annan. För det finns folk som tycker jag är rätt awsome. Så det så.

p.s 1: Ja, party. Jag måste börja fota mer. Det får börja i helgen!

p.s 2: Och nej, detta var inte riktat till någon speciell person även om det kanske lades fram så.


Nu inför jag luggen igen.

inga bilder, inga minnen

Jag är alldeles för dålig för att fota på fest nu för tiden. Väldigt tråkigt då det roligaste brukar vara att se vad man gjorde kvällen innan. Skärpning. Idag har varit en tung dag. Två timmars föreläsning, som vanligt för lite sömn vilket resulterade i frenetisk huvudvärk. Dock åt vi gott och tog en kaffe i solen efteråt men jag mådde mest illa. Sämst. Vill inte må illa, hoppas det är tillfälligt. Nu måste jag ta tag i mitt liv (dvs plugga engelska och läsa marknadsföringsskit) men innan dess ska jag nog svälja en ipren, brygga lite kaffe och ringa lite folk. Sen så.

några dagar utöver det vanliga.

Jävlar vad beerpong vi spelat de senaste dagarna. Förluster och vinster om vartannat och jag vill egentligen inte veta hur mycket alkohol som sipprat ner i min hals. Men det har varit förbannat roligt så jag är nöjd. Idag är lite av stora-fixardagen. Städa, diska, laga nåt gott att äta och plugga lite. Men som vanligt finns inte orken där. För örvigt, jävligt bra helg det här. Jävligt.

knäppaste drömmen på länge. verkligen.

Håhåjaja, blandad kompott skulle man kunna sammanfatta min dröm inatt. Det mest konstigaste och roligaste var att jag tydligen skulle duscha hos Fredrik och Martin, då vi alla skulle ut och kalasa antar jag, och när jag håller på att klä av mig så ser jag två fotoblixtar "dyka" upp i badrummet och blir lite konfunderad. Hittar då två små små hål i väggen och tittar då förstås i dessa och ser Fredrik smygtitta på andra sidan, som tydligen var hans rum. Fly förbannad stormar jag ut och skäller på karln, som försöka bortförklara det hela men det visar sig att han borrat dessa hål en gång då Martin inte var hemma, för att kunna spionera på gäster som kommer. Det hela slutar med att jag berättar för alla hur knäpp Fredrik är, han blir utfryst och sen sätter jag mig och börjar fixa med middagen vi ska tillaga, det vill säga typ 20 stycken oxfileer som jag börjar skiva. Yeah, aningen förvirrad när jag vaknade!

awsome day

Igår var vilt. Jävlar va vinet slank ner och omdömet försvann. Nej så illa var det inte, men fulla var vi garanterat. Så det var lite kämpigt att gå upp idag. Huvudvärken pumpade på och jag försökte hålla humöret uppe men det var faktiskt inte så kämpigt när man fick ta på sig nya vårjackan, dricka kaffe och käka ute i solskenet och äta glass. Nu har jag gjort en zucchinigratäng och ska börja ge mig på tvätten. Kommer nog bli en bra kväll detta.

home sweet norrköping

Efter en himlans fin påskledighet (som fortfarande pågår, jo jag tackar) så är jag tillbaka i Norrköping. Håller på att packa upp och fixa, så jag kan spendera resten av kvällen med typ det bästa jag vet; hörlurar+ny musik. Detta var ju ett meningslöst blogginlägg men så får det bli.

RSS 2.0