peace and love pepp!

Nu befinner jag mig i syrran och Jörans lägenhet och chillar. Snart ska jag ta mig till tunnelbanan (ej, spårvagn, note to self), åka till Slussen och gå till något fotografiskt museum. Det blir fint det.
Annars åker jag till Borlänge imorgon, för en veckas festande, musiklyssnande, tältande, bli-uppäten-av-mygg osv. Det ser jag jävligt mycket fram emot. Synd bara att jag i skrivandets stund sitter med en mensvärk som heter duga. Kul att den beslutade sig för att komma just denna veckan. Kul. KUL! Tack du allsmäktige där uppe. Tack som fan. (Dö.) Nähä, ska sluta tjura och börja vara glad istället. Jag har ju fått låna en snygg resväska av Jöran. Det är militärgrön, från second hand och är ironiskt nog tillverkad i Borlänge. Det kan ju inte vara annat än ett tecken att detta kommer bli bra! Nu hörs vi nog inte på ett tag, bloggen. Så hej hej och HEJ PEACE & LOVE 2010!

Min oooooroooo

Nej då, jag är inte orolig, bara en fin låt värt att citera (och vilket citat, oj oj!). Idag har jag jobbat halvt ihjäl mig. Midsommar (samt jul och påsk) i en matbutik är inte att leka med. Avrundar dagen med lite vin innan jag beger mig till Ica för jobb imorgon med. Efter det åker jag til Anderstorp och firar lite midsommar med ett gäng härliga typer! Nyktert blir det dock, eftersom jag måste upp och köra bil rätt tidigt på lördag. Då tar jag bil + buss upp till Stockholm och träffar syrran, Jöran samt Papa Party Elin Partti (hon kallas Paaarty, för hon gillar paaarty!). Hoppas den Sthlmsvisiten slutar bättre än sist jag var där och slirade. Jag vet vart hotell Hilton vid Slussen ligger, INGET jag är stolt över. Herregud, det glömmer vi för all framtid nu.

Sen mina nära, kära och icke så kära eller nära vänner, drar jag vidare Peace and Love 2010! Är så peppad att jag dör lite granna. Kommer bli fett kul! Hej värme, vin, öl, cigg, musik och vänner.

Puss tills dess!

7.50-18.00

Så jobbar jag idag. Det var väldigt längesen jag hade en heldag över sex timmar, så det är väl inte mer än rätt. Jag ska inte klaga heller, ska jobba ca 100 timmar i sommar medan co-worker Philip sliter med det dubbla (och mer blir det säkert för stackarn). Men satan, jag är trött och skulle helst vilja hemma och plöja South Park-avsnitt. Det vore något. Cartman är ju så fantastisk, den lille tjockisen.
Kvällen kommer med all säkerhet bli mysig, ska nämligen få återse lite nunor från Campus Växjö! Så lite vin, kanske kubb och grill på det, vilken fin fredag. Nehe, hinka kaffäet ur muggen, ta på sig arbetsskjortan och sedan ner till mitt tredje hem. Norrköping är ju typ första hemmet, Sm.stenar andra och Ica får väl bli tredje då. (Egentligen är det nog lite tvärtom men där hjärtat befinner sig får väl ändå gå före det logiska..)

trött tjej

Idag har varit en lång dag, med både jobb och en del att uträtta. Men imorgon händer det roliga grejer! Ska ta bilen till Värnamo för att möta upp självaste Räkan för lite tältinhandling och sånt och innan passar vi självklart på att käka på donken eller nåt. Hallå, det är ju Mölleyh och Räkis vi pratar om. Finfin onsdag!
Annars är det mycket jobb och sånt nu. Lediga dagar blir mindre lediga när jag blir inringd och sånt hela tiden. Men snart är det dags för Peace & Love! Shit, va kul det kommer bli. Biljetterna har kommit hem och packlistan börjar fyllas på. Kommer bil himla kul att få åter se några nunor från Norpan snart :)

karmaaaa

Bara för att jag satt och retade Mike för att han skulle jobba idag och jag var ledig, så ringer jobbet och jag får rycka in ändå. Bah, ska aldrig mer vara skadeglad i hela mitt liv. Yäh yäh, snöra på sig skorna och åka ner till jobbet dårå.

hemma i skogen

Nu är jag hemflyttad för sommaren och jobbar min första dag på Ica imorgon. Eller inte första egentligen, har ju varit anställd i flera år, men första sen julen kan man väl säga. Usch, blandade känslor. Nu är jag så fruktansvärt uttråkad. Vet inte vad jag ska göra, får kanske titta vidare på Svampbob Fyrkantfilmen. Ja, så uttråkad är jag faktiskt! Eller kanske Duck Tales. Eller måla. Elle jag vet inte vad. Trött och uttråkad är vad jag är!

hur gör man?

Sitter och försöker städa och packa inför hemresan på lördag, men är trött och seg och helt upp och ner att jag inte fattar vad jag gör. Gitarren i ryggen, skor på sängen, mattor och dammsugaren i en hög och musik ur högtalarna. Dricker lite vatten och hoppas på lite fokus. Skulle behöva någon som tog hand om mig nu. Och alla som känner mig och vill; påminn mig om att jag måste hämta sekreterargrejer imorgon klockan 13. Bussigt hörrni.


längesen nu!

Oj, nu var det visst ett tag jag uppdaterade. Det kan bero på att jag har haft så mycket att göra de senaste dagarna. Nu har jag äntligen fått sommarlov jag med och det känns för jävla bra! Igår firade vi med glass och idag ska vi gå på Sex and the City 2 och dricka cocktails innan. Finfint. Detta var ju en nödvändig uppdatering, men jag är så trött sen gårdagen att jag inte orkar mer.


RSS 2.0